Lachen om jezelf

Gepubliceerd op 5 maart 2021 om 11:51

Ik vind mezelf soms echt heel grappig! Heb jij dat ook? Soms, als ik alleen thuis ben, sta ik in m’n eentje te dansen in de woonkamer en keihard mee te zingen. En daar word ik zo blij van! Als ik dan zie dat er iemand voorbij loopt en naar binnen kijkt dan lach ik om mezelf, omdat ik het gordijn niet dicht had gedaan en even totaal geen idee had dat andere mensen om me heen me wel eens zouden kunnen zien. Ik denk dan maar zo: Wellicht heb ik iemand anders vandaag ook een glimlach bezorgd en dat geeft mij dan weer een goed gevoel.

Ik snap heel goed dat je niet altijd alleen maar in de woonkamer staat te dansen, hoor. Dat doe ik ook niet. Dans of zing ik niet in de woonkamer dan doe ik dat wel in de auto of onder de douche. Dat is waar ik vrolijk van word en wat maakt dat ik mezelf leuk vind. Ik ben dan ook altijd oprecht blij als ik een afspraak in m’n agenda heb staan met... mezelf! Want ik kan het gewoon heel goed met mezelf vinden. We zijn het altijd eens en we delen dezelfde interesses ;) Wat vind jij leuk aan jezelf? En laat jij dit ook (genoeg) aan jezelf zien?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.