Twijfel, twijfel...

Misschien denk je: Ik ga eerst zelf nog even proberen om gelukkig te worden en om een stralende vrouw te worden. Als jou dat lukt dan ben ik superblij voor je! Sterker nog; ga ervoor, vandaag nog! Want hoe meer stralende vrouwen ik om me heen zie, hoe prachtiger ik het vind. Het kan echter zo zijn dat je na een tijdje nog steeds niet bent waar je wilt zijn. De tijd kruipt voorbij en het levert je niets op. In dat geval kun je nog steeds de stap zetten om mij jou te laten helpen. Dat is dan ook het juiste moment voor jou; als jij er echt klaar voor bent. 

Wat levert coaching je op? 

* Je voelt je lichter
* Je voelt je blijer
* Je krijgt inzicht in je passie en interesses 
* Je krijgt meer energie én tijd voor jezelf
* Je leert meer te vertrouwen op je onderbuikgevoel; je intuïtie
* De liefde voor jezelf gaat weer stromen
* Je komt weer terug in je eigen kracht en wordt een STRALENDE VROUW! 

Hoe zou dit voor jou zijn? 
En hoe zou het voor je omgeving zijn als jij een vrouw bent die straalt? Een vrouw die weet waar ze voor staat, die weet wat ze wil, die weet wie ze is en die geniet van haar eigen aanwezigheid. Deze vrouw kun jij zijn! Deze vrouw BEN jij al. We gaan haar alleen weer tevoorschijn toveren en een podium geven! 

Kennismakingsgesprek

Mocht je denken: Ja, dat wil ik! Dan kun je contact met mij opnemen voor een kosteloos kennismakingsgesprek van een half uur. Dit gesprek geeft jou de gelegenheid om te beoordelen of ik de juiste coach voor jou ben. 

Een coachingstraject bestaat uit minimaal zes gesprekken van 1 tot 1,5 uur.