Genieten... en uitstellen

Gepubliceerd op 3 mei 2021 om 11:45

Ja, ik weet wel dat er opgeruimd moet worden, maar ik kies voor quality time met de kinderen. En ja, de was moet ook nog opgevouwen worden, maar er liggen nog genoeg schone kleren in de kasten en het kan morgen ook nog wel. Ben ik een uitsteller? Ja, maar ik ben ook een genieter. Als er taken zijn die moeten en die ik nog wel even kan uitstellen, omdat er spontane leuke dingen staan te gebeuren dan gaan die leuke dingen voor.

Ik doe vooral dingen waar ik van hou en waar ik energie van krijg. En ja, ik vouw de was heus wel op, maar dan wel met mijn koptelefoon op zodat ik naar muziek kan luisteren. Van iets vervelends probeer ik toch wel weer iets leuks te maken.

En jij? Van welke vervelende taak kun jij de komende week iets leuks maken? En hoe ga je dat doen? 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.