Reactie plaatsen

Reacties

Jannie
een jaar geleden

Deze week een healing gehad bij Coby. Ik werd bij binnenkomst meteen helemaal op mijn gemak gesteld. De kamer was sfeervol en comfortabel gemaakt met mooi licht, kaarsjes en passende muziek.
Toen we startten gingen er nog vele gedachtes door mn hoofd en was ik onrustig, maar door de aanraking en warmte die Coby met haar handen doorstraalde voelde ik echt momenten van innerlijke rust en ik ging ik een paar keer “om hold”, iets wat ik in tijden niet gevoeld heb. Heel fijn.

Tjitske
4 jaar geleden

"ByCoach vind ik een goede vakkundige coach die luistert, begrijpt, meedenkt en spiegelt met goede inzichtelijke inspirerende huiswerkopdrachten. Deze manier van coaching had ik nodig om verder te kunnen. Je kan alles zeggen, er wordt goed geluisterd en geobserveerd. Dit wordt teruggekoppeld op een manier waar jij zelf aan het denken wordt gezet. Ik kijk met een zeer positieve inspirerende blik terug op het traject en raad het vele mensen aan. Het intakegesprek bracht al vele inzichten en verandering met zich mee. Als je voor coaching open staat, kun je in een korte tijd heel veel bereiken!"

Corina Hessels
4 jaar geleden

"Ik vind dat je open in een gesprek staat; alles is oké. Daarnaast luister je goed en stel je gerichte en directe vragen waardoor ik moet nadenken over mijn eigen aanpak en gedrag. Je bent ook flexibel. Als een sessie soms wat anders verliep, was dat goed. Je bent rustig en straalt zelfvertrouwen uit."

Miranda
4 jaar geleden

"Ik vond de gesprekken heel erg fijn. Ik heb veel inzichten gekregen en ik ben dichter bij mezelf en m'n gevoel gekomen. Jij hebt ervoor gezorgd dat alles wat we bespraken bij mij landde en tastbaar werd. Ik vind dat je heel goed mijn verhaal kon samenvatten en echt de belangrijkste punten eruit pakte. De coaching heeft al zoveel veranderd voor mezelf, maar ook voor mijn omgeving. Ik geef veel beter mijn grenzen aan en ik maak weer eens tijd voor mezelf. Ik heb veel meer rust in mijn hoofd en ben tevredener. Dit heeft zijn uitwerking op alles wat ik doe."

Suus
4 jaar geleden

Wat een mooie site! Heel veel succes😍