Heb jij het goed met jezelf?

Gepubliceerd op 27 februari 2021 om 11:00

Heb jij het leuk met jezelf? Ik wel.

Voor mij is genieten languit op de bank liggen met een kat op schoot, een grote pot thee ernaast en een heerlijk boek in mijn handen. Ik kan echt uitkijken naar het moment waarvan ik weet dat mijn partner te sporten is en de kinderen liggen te slapen en dat het dan ME-TIME is. Wat het mij brengt? Ik laad weer op! Ik krijg weer nieuwe energie en ik vind mezelf ook weer leuker. Goed voor mezelf zorgen maakt dat ik meer van mezelf hou.

In mijn praktijk tref ik vrouwen die in een druk gezinsleven maar weinig tijd hebben voor zichzelf. Herken je dat? Je voedt de kinderen op, doet intussen het huishouden, brengt de kinderen naar school of de oppas, moet nog snel even wat boodschappen doen en ga zo maar door. Manlief is ’s avonds natuurlijk ook bekaf en hoopt toch eigenlijk wel dat jij de kinderen nog even naar bed brengt, want ‘jij was toch de hele dag thuis?’ Ben jij ook vooral moeder, partner, collega en slechts sporadisch jezelf? Dan wil ik je graag vragen:  

Wat kan JIJ vandaag doen om weer even JIJ te zijn?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.