Wie ben ik?

Ik ben Coby Hoff, geboren in 1984 en ik heb een passie voor persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het heerlijk om aan mezelf te werken en te ontdekken waarom ik iets doe, waarom ik iets níet doe, wat mijn drijfveren zijn, mijn positieve en minder positieve kanten en ga zo maar door. Naar andere mensen luisteren en de juiste vragen stellen is iets wat mij veel voldoening geeft.

Ik heb 11 jaar in het onderwijs gewerkt (voornamelijk in het vmbo, alle leerjaren) en merkte in die tijd dat ik vooral het één-op-één contact erg leuk vond en het begeleiden en coachen van leerlingen en stagiaires. Dat is dan ook de reden geweest dat ik uiteindelijk de stap heb gezet om te gaan coachen. Ik ben er ontzettend trots op dat ik mezelf lifecoach mag noemen, want dit is voor mij het mooiste vak dat er bestaat. 

Scholing, therapie en coaching
In het verleden heb ik kennisgemaakt met verschillende therapie- en coachingsvormen en ondanks dat ik van alles wel iets geleerd heb, was coaching het helemaal voor mij. Coaching is meer gericht op wat je in het heden kunt doen om écht te veranderen. Ik merkte meteen verschil in mijn dagelijks leven. Ik kon veel meer accepteren en ben milder geworden voor mezelf én anderen. Daarnaast durf ik mezelf nu kwetsbaarder op te stellen en ik heb geleerd weer te mogen spelen als een kind. Wat heerlijk! Als ik zelf coach, zie ik anderen ook groeien en het is prachtig om hier een bijdrage aan te mogen leveren. 

Scholing: 

* ICM Coachopleiding

* De Kleine Tiki - Kunstzinnig Dynamisch Coachen

* CIVAS - Creatieve Therapie

 

Specialisaties en thematiek

* Persoonlijke ontwikkeling (Het maken van nieuwe keuzes; verandering, het zetten van een volgende stap, gebrek aan zelfvertrouwen etc.)

* Voice Dialogue (Het werken met subpersonen)

* Op zoek naar talenten, passie, interesses

* Relatiecoaching

* Creatief coachen

* Werken met 'collages van de ziel'

* Nederlands / solliciteren (Het schrijven van een sollicitatiebrief / Hoe presenteer ik mezelf tijdens een sollicitatiegesprek etc.)


Wat ik te bieden heb

* Oprechte aandacht en een luisterend oor

* Een nieuwsgierige houding

* Hulp bij het omzetten van jouw wens naar actie

* Een accepterende en directe aanpak 

* Ik haal het onderste uit de kan