Wie ben ik?

Ik heet Coby Hoff, ben geboren in 1984 en ik heb een passie voor persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het heerlijk om aan mezelf te werken en te ontdekken waarom ik iets doe, waarom ik iets níet doe, wat mijn drijfveren zijn, mijn positieve en minder positieve kanten en ga zo maar door. Naar andere mensen luisteren en de juiste vragen stellen is iets wat mij veel voldoening geeft.

Ik heb 14 jaar in het onderwijs gewerkt (vmbo en MBO) en merkte in die tijd dat ik vooral het één-op-één contact erg leuk vond en het begeleiden en coachen van leerlingen en stagiaires. Dat is dan ook de reden geweest dat ik uiteindelijk de stap heb gezet om te gaan coachen. Ik ben er ontzettend trots op dat ik mag en kan coachen, want dit is voor mij het mooiste vak dat er bestaat. 

Ook ben ik altijd bezig geweest met 'het spirituele' of hoe je het ook maar wilt noemen. Er is meer tussen hemel en aarde, zonder twijfel. Daarnaast voelde ik altijd al dat ik bijvoorbeeld m'n buikpijn kon verzachten door m'n handen op m'n buik te leggen. Ook bij m'n kinderen werd dit weer duidelijk. Dit heeft erin geresulteerd dat ik meerdere healing-cursussen ben gaan volgen, puur om te weten wat ik dan kan en mag doen tijdens het geven van zo'n healing. Het is prachtig om dit te mogen doen. 

Scholing, therapie en coaching
In het verleden heb ik kennisgemaakt met verschillende therapie- en coachingsvormen en ondanks dat ik van alles wel iets geleerd heb, was coaching het helemaal voor mij. Coaching is meer gericht op wat je in het heden kunt doen om écht te veranderen. Ik merkte meteen verschil in mijn dagelijks leven. Ik kon veel meer accepteren en ben milder geworden voor mezelf én anderen. Daarnaast durf ik mezelf nu kwetsbaarder op te stellen en ik heb geleerd weer te mogen spelen als een kind. Wat heerlijk! Als ik zelf coach, zie ik anderen ook groeien en het is prachtig om hier een bijdrage aan te mogen leveren. 

Scholing: 

* ICM Coachopleiding
* De Kleine Tiki - Kunstzinnig Dynamisch Coachen
* CIVAS - Creatieve Therapie
* Voice Dialogue (het werken met subpersonen)
* Stress- en burn-outcoaching
* Meerdere healing-cursussen
* Reiki I

Wat ik te bieden heb

* Oprechte aandacht en een luisterend oor

* Een nieuwsgierige houding

* Hulp bij het omzetten van jouw wens naar actie

* Een accepterende en directe aanpak 

* Ik haal het onderste uit de kan

Specialisaties en thematiek

* Healing
* Persoonlijke ontwikkeling
* Op zoek naar talenten, passie, interesses
* Relatiecoaching
* Werken met 'collages van de ziel'
* Nederlands / solliciteren (Het schrijven van een sollicitatiebrief / Hoe presenteer ik mezelf tijdens een sollicitatiegesprek etc.)